Företaget

Jag är auktoriserad säljare och installatör av Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) och Boxer. Dessa har alla sina olika fördelar och där kan jag hjälpa dig att välja rätt.

I bilen har jag alltid 7-8 olika modeller av antenner och parabol, maströr och väggfästen samt alla de olika förstärkare och tillbehör som kan behövas – allt för att direkt kunna slutföra arbetena vilket ju är effektivast både för mig och dig.

Jag har ingen fysisk butik men är med i DIGITALBUTIKERNA och kan hjälpa dig med att beställa hem t ex en TV som jag rekommenderar och som jag då givetvis installerar och kopplar in med din befintliga utrustning på bästa möjliga sätt. Jag tar alltså hem efter beställning då utvecklingen idag går så fort.

TV-apparater, boxar och ljudanläggningar har alla olika in och utgångar och det är inte alltid självklart hur allt skall kopplas ihop för att det skall fungera på bästa sätt. Jag hjälper dig gärna.

Att hålla tider, vara noggrann och göra snygga jobb är mycket viktigt för mig.

Under våren 2008 så övertog jag företaget ”Montronic Antennsystem” i Sösdala där jag hade jobbat sedan 2005. Istället för att pendla till Sösdala så flyttade jag mitt företag till Allarp – Ljungbyhed där jag bor och bytte då även namn till ”Antennsystem Skåne”. Under 2018 så ombildade jag mitt företag till ett Aktiebolag.

Jag har kunder i hela Skåne men mina huvudsakliga områden är från Båstad till Lund, runt Hörby och uppåt Vinslöv, Broby och vidare mot Markaryd.

Förutom privatpersoner hjälper jag även diverse BRF:ar, hotell och fastighetsägare med modernisering och underhåll.

För att du skall vara säker på att en installatör vet vad han håller på med så skall du alltid se efter CANT-loggan vilket är ett intyg att på att rätt kompetens finns och att rätt instrument används för att kunna analysera alla signaler.

Cant_aukt_service_mindre

Min målsättning är att du skall känna dig trygg med mig som din installatör och återförsäljare.

Jag vill ju att du är så nöjd med mig så att du kan rekommendera mig till dina vänner och ringer till mig igen nästa gång du har frågor.

Hör gärna av dig – Stefan Savelind